Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

AKARSU - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ : Περιλήψεις επεισοδίων 1 - 10

AKARSU: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Περιλήψεις των επεισοδίων 1 - 10 της νέας σειράς του STAR  "AKARSU -  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ"

Επεισόδιο 1: Ο Αλί Ακαρσού είναι καπετάνιος και συνεχώς λείπει από την Κωνσταντινούπολη και την 5μελη οικογένειά του. Η σύζυγός του Τζεμιλέ, είναι αυτή, που κρατάει ενωμένη την οικογένεια και στηρίζει τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά της, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν. Μετά από μια μεγάλη απουσία και ένα μακρινό ταξίδι, ο Αλί επιστρέφει.

Επεισόδιο 2: Όλα φαίνεται πως είναι τέλεια, όλα φαίνονται πως είναι ίδια, όπως πάντα. Κάτι όμως έχει αλλάξει και ο Αλί είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, γεγονός, που δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν. Τα προβλήματα του Μετέ στο σχολείο γίνονται η αφορμή για μια σειρά από καυγάδες και φασαρίες.  Η Τζεμιλέ προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες αλλά όλα αλλάζουν αμετάκλητα όταν βρίσκει ένα γράμμα, σε άλλη γλώσσα, στο σακάκι του Αλί…

Επεισόδιο 3: Όλα φαίνεται πως είναι τέλεια, όλα φαίνονται πως είναι ίδια, όπως πάντα. Κάτι όμως έχει αλλάξει και ο Αλί είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, γεγονός, που δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν. Τα προβλήματα του Μετέ στο σχολείο γίνονται η αφορμή για μια σειρά από καυγάδες και φασαρίες.  Η Τζεμιλέ προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες αλλά όλα αλλάζουν αμετάκλητα όταν βρίσκει ένα γράμμα, σε άλλη γλώσσα, στο σακάκι του Αλί…

Επεισόδιο 4: Η Μπερίν βάζει τις προκηρύξεις του Αχμέτ στην τσάντα της για να τον γλιτώσει από την αστυνομία αλλά και η ίδια γλιτώνει μετά από την παρέμβαση του Χακάν. Η Χασεφέ πείθει τον Αλί να γυρίσει στο σπίτι του. Η Αϊλίν κλέβει την καρδιά του Σονέρ, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια της Μεσουντέ.

Επεισόδιο 5: Η Χασεφέ διοργανώνει ένα οικογενειακό γεύμα με πρόθεση να ενώσει όλη την οικογένεια αλλά στην πορεία τα πράγματα παίρνουν εντελώς διαφορετική τροπή. Εξαιτίας του μικρού Οσμάν, η ερωτική επιστολή, που η Καρολίν έγραψε στον Αλί, αποκαλύπτεται μπροστά σε όλους.

Επεισόδιο 6: Η Μπερίν δεν πηγαίνει στη σχολή και αυτό ανησυχεί τους φίλους της, οι οποίοι φοβούνται ότι την έχουν συλλάβει μαζί με τον Αχμέτ. Ο Αχμέτ αφήνεται ελεύθερος, βεβαιώνεται ότι η Μπερίν είναι καλά και ευχαριστεί τους φίλους του, που κατέστρεψαν τις ενοχοποιητικές προκηρύξεις.

Επεισόδιο 7: Η Τζεμιλέ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού η προσπάθειά της να πείσει τον Αλί να επιστρέψει στο σπίτι καταλήγει στο να μαχαιρώσει την Καρολίν. Τα παιδιά τους είναι ακόμα πιο έκπληκτα από το γεγονός. Δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι ο μόνος ένοχος είναι ο πατέρας τους, ο Αλί.

Επεισόδιο 8: Η Καρολίν υποβάλλεται σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση στο αστυνομικό τμήμα εξακολουθεί να είναι τεταμένη ενώ το περιστατικό δημοσιεύεται στις απογευματινές εφημερίδες. Ο Αχμέτ επισκέπτεται την Μπερίν και αργότερα έρχεται και ο Χακάν.

Επεισόδιο 9: Η Καρολίν, αν και είχε υποσχεθεί στον Αλί ότι θα αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον της Τζεμιλέ και ότι θα την απαλλάξει, τελικά δεν το κάνει με αποτέλεσμα η δεύτερη να κριθεί προφυλακιστέα και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Επεισόδιο 10: Όταν ο Αλί έρχεται στη γειτονιά για να συναντήσει την Μπερίν, έρχεται αντιμέτωπος με την εχθρική αντίδραση των παιδιών του. Ο Μετέ είναι εξαγριωμένος μαζί του. Ακόμα και ο μικρός Οσμάν, ο οποίος τον φοβάται πλέον, του λέει να μην ξανάρθει σπίτι.




Περιγραφή

Η ιστορία μιας οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη του 1960.
Η οικογένεια Αρκασού είναι μια τυπική, πατριαρχική οικογένεια της εποχής, που δίνει σημασία στα ήθη, τα έθιμα αλλά και στην κοινωνική της εικόνα και αποδοχή.
Ο Αλί Αρκασού, είναι ο πατέρας και εργάζεται ως καπετάνιος. Ο γάμος του με την Τζεμιλέ του χάρισε 4 παιδιά, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν
στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.
Αν και λείπει συνέχεια, η γυναίκα του, Τζεμιλέ, αδιαμαρτύρητα φροντίζει η απουσία του να μην γίνει αισθητή και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες της οικογένειας,
Η ηρεμία της οικογένειας Αρκασού ανατρέπεται όταν ο Αλί, σε ένα από τα ταξίδια του, γνωρίζει τη γοητευτική δανέζα Καρολάιν. Νέα, ξανθιά, σαγηνευτική, είναι
τόσο διαφορετική, που δεν μπορεί να αντισταθεί.
Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλί παραδίδεται στο πάθος, ξεχνώντας τα πάντα. Κερδίζει τον έρωτα της Καρολάιν αλλά το τίμημα θα είναι μεγάλο.
Ο Αλί επιστρέφει μετά από το μεγάλο του ταξίδι και παρόλο, που όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, η άφιξη του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.
Η Τζεμιλέ ανακαλύπτει ένα ερωτικό γράμμα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της οικογένειας Αρκασού αλλάζει αμετάκλητα.
Η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγήσει σιγά – σιγά στη διάλυση της οικογένειας Αρκασού, με οδυνηρές συνέπειες για όλους. Τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν
θα σημαδέψουν βαθιά τα μέλη της οικογένειας.
Τα λάθη του παρελθόντος θα ορίσουν το μέλλον τους και θα ελπίζουν πως ο χρόνος, που θα κυλήσει, θα κλείσει τις ανοιχτές πληγές τους

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...