Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

AKARSU - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ : Περιλήψεις επεισοδίων 21 - 27.

AKARSU: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Περιλήψεις επεισοδίων 21 - 27.

Επεισόδιο 21: Η Τζεμιλέ με την Χασεφέ επιστρέφουν σπίτι μαζί με τον Αλί, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και χρειάζεται φροντίδα προκειμένου να αναρρώσει. Και οι τρεις είναι επιφυλακτικοί γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις των παιδιών.

Επεισόδιο 22: Ο Μετέ μετά την καντάδα, που έκανε στην Ιντζί, επιστρέφει στο σχολείο. Ο Νετζατί έχει φροντίσει να ενημερώσει την παρέα του κι όλοι μαζί αρχίζουν να τον χλευάζουν. Αυτή τη φορά το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ για τις διαφορές, που έχουν οι δύο νεαροί.

Επεισόδιο 23: Η απαγωγή της Μπερίν, σκάει σαν "κεραυνός εν αιθρία" στο σπίτι. Η είδηση δεν αργεί να φτάσει και στα αυτιά του Αλί. Η Καρολίν, στην προσπάθειά της να επιστρέψει μια ώρα αρχύτερα στην Τουρκία, κάνει ένα σοβαρό λάθος υποτιμώντας τον Εκμπέρ.

Επεισόδιο 24: Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η Τζεμιλέ λαμβάνει μια είδηση, που την σοκάρει. Ο Χακάν, αν και είναι σοκαρισμένος από την είδηση για την απαγωγή της Μπερίν, θα δεχτεί να συμμαχήσει με τον "εχθρό" του για να τη βοηθήσει;

Επεισόδιο 25: Ενώ η Τζεμιλέ προσπαθεί να σκεφτεί πώς θα ανακοινώσει στα παιδιά της ότι ο πατέρας τους δεν τα θέλει στο σπίτι, μαθαίνει το μυστικό της Αϊλίν και στη συνέχεια τα κατορθώματα του Μετέ στο σχολείο. Ο Αχμέτ προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με την Μπερίν.

Επεισόδιο 26: Η Αϊλίν, η οποία είναι τρελά ερωτευμένη με τον Σονέρ, παρόλα τα εμπόδια, δέχεται να τον συναντήσει για να μάθει την πρότασή του. Η Τζεμιλέ με τα παιδιά πηγαίνουν στο σπίτι, που τους υπέδειξε ο Αλί και δεν πιστεύουν αυτά που αντικρίζουν.

Επεισόδιο 27: Ο Αλί και ο Μετέ βρίσκονται αντιμέτωποι μέσα στο σπίτι τους, το οποίο έχουν τυλίξει πύρινες φλόγες. Η φωτιά, που έβαλε ο Μετέ, ο οποίος δεν μπορεί πλέον να ελέγξει το θυμό του, έχει τυλίξει το σπίτι. Πατέρας και γιος είναι αιχμάλωτοι της πύρινης κόλασης.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:






Περιγραφή



Η ιστορία μιας οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη του 1960.
Η οικογένεια Αρκασού είναι μια τυπική, πατριαρχική οικογένεια της εποχής, που δίνει σημασία στα ήθη, τα έθιμα αλλά και στην κοινωνική της εικόνα και αποδοχή.
Ο Αλί Αρκασού, είναι ο πατέρας και εργάζεται ως καπετάνιος. Ο γάμος του με την Τζεμιλέ του χάρισε 4 παιδιά, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν
στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.
Αν και λείπει συνέχεια, η γυναίκα του, Τζεμιλέ, αδιαμαρτύρητα φροντίζει η απουσία του να μην γίνει αισθητή και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες της οικογένειας,
Η ηρεμία της οικογένειας Αρκασού ανατρέπεται όταν ο Αλί, σε ένα από τα ταξίδια του, γνωρίζει τη γοητευτική δανέζα Καρολάιν. Νέα, ξανθιά, σαγηνευτική, είναι
τόσο διαφορετική, που δεν μπορεί να αντισταθεί.
Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλί παραδίδεται στο πάθος, ξεχνώντας τα πάντα. Κερδίζει τον έρωτα της Καρολάιν αλλά το τίμημα θα είναι μεγάλο.
Ο Αλί επιστρέφει μετά από το μεγάλο του ταξίδι και παρόλο, που όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, η άφιξη του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.
Η Τζεμιλέ ανακαλύπτει ένα ερωτικό γράμμα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της οικογένειας Αρκασού αλλάζει αμετάκλητα.
Η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγήσει σιγά – σιγά στη διάλυση της οικογένειας Αρκασού, με οδυνηρές συνέπειες για όλους. Τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν
θα σημαδέψουν βαθιά τα μέλη της οικογένειας.
Τα λάθη του παρελθόντος θα ορίσουν το μέλλον τους και θα ελπίζουν πως ο χρόνος, που θα κυλήσει, θα κλείσει τις ανοιχτές πληγές τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...