Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

AKARSU - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ : Περιλήψεις επεισοδίων 11- 20.


AKARSU: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Δείτε τα επεισόδια 11 - 20 με ελληνικούς υπότιτλους & διαβάστε τις περιλήψεις  των επεισοδίων της σειράς "AKARSU -  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ"

Επεισόδιο 11: Η είδηση για την έκρηξη στο δικηγορικό γραφείο φτάνει στο Πανεπιστήμιο. Τα νέα για τον τραυματισμό του Αχμέτ και του θανάτου της γυναίκας, που τον συνόδευε διαδίδονται με γρήγορους ρυθμούς. Με το άκουσμα της είδησης, ο Χακάν και η Αϊτέν τρέχουν αλλόφρονες στο νοσοκομείο.

Επεισόδιο 12: Ο καβγάς αυτός θα στοιχίσει ακριβά στα παιδιά, που μένουν έκπληκτα με την απόφαση του πατέρα τους. Ο Αλί, που δεν καταφέρνει να πείσει την Τζεμιλέ να του δώσει διαζύγιο, βρίσκεται σε αδιέξοδο σχετικά με το θέμα της Καρολίν

Επεισόδια 13 & 14: Ο Αλί πραγματοποιεί τελικά αυτό, που οι υπόλοιποι δεν ήθελαν να πιστέψουν, φέρνει την Καρολίν στο σπίτι. Ο στόχος της Καρολίν έχει γίνει πλέον πραγματικότητα. Η πρώτη συνάντησή της με τα παιδιά έχει καταστρεπτικές συνέπειες. Η Καρολίν βρίσκεται πλέον στο σπίτι του Αλί και το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του. Η Χασεφέ πείθει τα εγγόνια της να την ακολουθήσουν στο σπίτι του θείου Κεμάλ. Στο σπίτι του θείου όμως τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι είναι ανεπιθύμητα.

Επεισόδιο 15: Η κυρία Χασεφέ, η οποία στεναχωριέται πολύ για το ξεσπίτωμα των εγγονών της, εξαιτίας της θρασύτατης μετακόμισης της Καρολίν στο σπίτι τους, βρίσκει μια λύση για το πού θα μείνουν, έστω για μια νύχτα.

Επεισόδιο 16: Η μέρα της συνάντησης της Τζεμιλέ με τα παιδιά της είναι η μέρα των αποφάσεων. Ο Αλί βρίσκεται και εκείνος εκεί. Η συνάντηση για πρώτη φορά με τη μητέρα τους, έστω και πίσω από τα σίδερα της φυλακής, είναι η αφορμή για τη συναισθηματική έκρηξη των παιδιών.

Επεισόδιο 17: Η Τζεμιλέ γλιτώνει από τον εφιάλτη, που έζησε και επιστρέφει στο σπίτι με την προσμονή να ξανασμίξει με την οικογένειά της. Οι προσδοκίες της καταβαραθρώνονται για άλλη μια φορά όταν, γυρνώντας στο σπίτι, βρίσκει τον Αλί στην αγκαλιά της Καρολίν.

Επεισόδιο 18: Η Μπερίν αναζητά απεγνωσμένα νέα του Αχμέτ, μετά το μποϊκοτάζ, που λαμβάνει χώρα στο πανεπιστήμιο. Για να πετύχει τον σκοπό της, καταφεύγει στην τελευταία λύση, που έχει, στη μητέρα του. Μόνο, που η Μπερίν, δεν είναι μόνη της, μια σκιά την ακολουθεί μέσα στο σκοτάδι.

Επεισόδιο 19: Η δίκη για την έκδοση του διαζυγίου του Αλί και της Τζεμιλέ, αναβάλλεται λόγω της απουσίας του Αλί. Τα άσχημα νέα δεν αργούν να μαθευτούν και φέρνουν την Τζεμιλέ και τη Χασεφέ στο νοσοκομείο. Εκεί, θα έρθουν αντιμέτωπες με την Καρολίν.

Επεισόδιο 20: Ο Αλί δυσκολεύεται να δεχτεί ότι για λόγους υγείας πρέπει να αλλάξει τη ζωή του. Η Καρολίν υποχρεώνεται να φύγει βιαστικά χωρίς να εξηγήσει το λόγο της αναχώρησής της. Ο Μετέ είναι απογοητευμένος από την τροπή, που πήρε η προσπάθειά του να εντυπωσιάσει την καθηγήτριά του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:



Περιγραφή

Η ιστορία μιας οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη του 1960.
Η οικογένεια Αρκασού είναι μια τυπική, πατριαρχική οικογένεια της εποχής, που δίνει σημασία στα ήθη, τα έθιμα αλλά και στην κοινωνική της εικόνα και αποδοχή.
Ο Αλί Αρκασού, είναι ο πατέρας και εργάζεται ως καπετάνιος. Ο γάμος του με την Τζεμιλέ του χάρισε 4 παιδιά, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν
στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.
Αν και λείπει συνέχεια, η γυναίκα του, Τζεμιλέ, αδιαμαρτύρητα φροντίζει η απουσία του να μην γίνει αισθητή και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες της οικογένειας,
Η ηρεμία της οικογένειας Αρκασού ανατρέπεται όταν ο Αλί, σε ένα από τα ταξίδια του, γνωρίζει τη γοητευτική δανέζα Καρολάιν. Νέα, ξανθιά, σαγηνευτική, είναι
τόσο διαφορετική, που δεν μπορεί να αντισταθεί.
Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλί παραδίδεται στο πάθος, ξεχνώντας τα πάντα. Κερδίζει τον έρωτα της Καρολάιν αλλά το τίμημα θα είναι μεγάλο.
Ο Αλί επιστρέφει μετά από το μεγάλο του ταξίδι και παρόλο, που όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, η άφιξη του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.
Η Τζεμιλέ ανακαλύπτει ένα ερωτικό γράμμα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της οικογένειας Αρκασού αλλάζει αμετάκλητα.
Η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγήσει σιγά – σιγά στη διάλυση της οικογένειας Αρκασού, με οδυνηρές συνέπειες για όλους. Τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν
θα σημαδέψουν βαθιά τα μέλη της οικογένειας.
Τα λάθη του παρελθόντος θα ορίσουν το μέλλον τους και θα ελπίζουν πως ο χρόνος, που θα κυλήσει, θα κλείσει τις ανοιχτές πληγές τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...