Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ένα Αστέρι Γεννιέται : Περιλήψεις Επεισοδίων 26, 27, 28, 29, 30 & promo video.



Περιλήψεις επεισοδίων 26 - 30.

Επεισόδιο 26: Η αστυνομία έρχεται στη γειτονιά γιατί κλάπηκε ένα κατάστημα με μουσικά όργανα. Τώρα πια η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Νταβούτ. Ο Τζιχάν αντιλαμβάνεται ότι κάτι σκαρώνουν η Σαϊμέ με τον Σαλίχ και αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και αυτό σιγά-σιγά αποκαλύπτεται. Καθώς ο Λεβέντ και η Χασρέτ έρχονται πιο κοντά, ο Μουράτ κάνει στη μητέρα του μια πολύ σημαντική εξομολόγηση.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 27: Η Νεσρίν παγώνει με την ομολογία του Μουράτ, ενώ ο Λεβέντ προσπαθεί να εκμαιεύσει από τη Χασρέτ αν είναι ερωτευμένη με κάποιον. Ο Τζιχάν λέει πως ανακάλυψε όλη την αλήθεια σχετικά με τον Σαλίχ και τη Σαϊμέ και προσπαθεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό για να μην εμποδίσει τη Χασρέτ από το να ανέβει στη σκηνή. Ο Κόμπρα μαθαίνει ότι μπορεί να υπάρχει κάτι σοβαρό ανάμεσα στη Γκιουλνάζ και σε κάποιον άλλο. Με τη ζήλεια ο έρωτάς του φουντώνει και προσπαθεί να βρει μια λύση για να μην χάσει τη Γκιουλνάζ. Η Νεσρίν μαθαίνει ένα πολύ καθησυχαστικό νέο από τη Νακιγιέ.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 28: Το τρίο, Ετέμ, Νεσρίν και Λεβέντ καλεί το βράδυ για δείπνο τον Τζιχάν και η άνεση που έχει με τη Χασρέτ τραβά την προσοχή όλων. Παρόλα αυτά δεν ανοίγει κανένα χάσμα μεταξύ του Μουράτ και της Χασρέτ, αντιθέτως έχουμε ένα ρομαντικό πλησίασμα μεταξύ τους. Ο Μπουρχάν λέει στα παιδιά του πως η γιαγιά τους είναι άρρωστη και ότι πρέπει αμέσως να πάνε στο Κιρκλαρελί. Σύντομα τα τρία αδέρφια συγκεντρώνονται και φεύγουν με τον πατέρα τους, όμως ο δρόμος που παίρνουν δεν είναι για το Κιρκλαρελί αλλά για τα σύνορα με τη Βουλγαρία. Η Σαϊμέ μαντεύει πού μπορεί να πήγε η χαμένη Χασρέτ και στον πανικό της, φανερώνει στον Μουράτ ένα μυστικό.

Δες εδώ :    video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 29: Ο Μουράτ μένει έκπληκτος μπροστά στα λεγόμενα της Σαϊμέ καθώς εκείνη συνεχίζει να του εξηγεί καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Ο Μπουρχάν λέει στα παιδιά του ότι πηγαίνουν στη Βουλγαρία αλλά κανένα από αυτά δεν φαίνεται να συμφωνεί μ' αυτήν την κατάσταση. Σταματούν σε ένα πρατήριο βενζίνης κοντά στα σύνορα και ο Καντίρ βγαίνει στην κεντρική λεωφόρο χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον πατέρα του προκειμένου να σταματήσει ένα αυτοκίνητο για να τον φέρει πίσω στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μουράτ βλέπει στην άκρη του δρόμου τον Καντίρ και πηγαίνουν μαζί μέχρι το πρατήριο βενζίνης. Καθώς η Σαϊμέ και ο Μπουρχάν ξανασυναντιούνται μετά από τόσα χρόνια, ο Μουράτ προσπαθεί να κρατήσει υπό έλεγχο την κατάσταση κάνοντας συμφωνίες και δίνοντας υποσχέσεις. Τελικά ο Μουράτ καταφέρνει να τους γυρίσει όλους πίσω. Ο Μουράτ λέει στον Λεβέντ για τα συναισθήματά του, για το πόσο πολύτιμη νιώθει τη Χασρέτ και για το πόσο ευτυχισμένη θέλει να την κάνει. 'Ομως ο Λεβέντ πείθει τον Μουράτ να κρατήσει μια απόσταση από τη Χασρέτ.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 30: Η μεγάλη συναυλία πλησιάζει και οι ετοιμασίες συνεχίζονται με αμείωτη ταχύτητα καθώς επιταχύνεται και η αλλαγή της Χασρέτ. Το χτένισμα, το μακιγιάζ, το φόρεμα με το οποίο θα βγει στη σκηνή... Ο Λεβέντ είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα. Ο Μπουρχάν και ο Σαλίχ έρχονται σε μια συμφωνία. Ο Σαλίχ προτείνει να του χαρίσει ένα σπίτι και αρκετά χρήματα για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με μόνο όρο να εμποδίσει τη Χασρέτ να μην εμφανιστεί στη σκηνή και να πάρει τα παιδιά του και να εξαφανιστεί. Η Χασρέτ λέει στον Τζιχάν για το μεγαλύτερό της όνειρο. Ο Τζιχάν δεν μπορεί να αντέξει άλλο και αποκαλύπτει κάποια πράγματα στη Χασρέτ, η οποία παίρνει μια εντελώς ξαφνική απόφαση.

Δες εδώ :     video 1     video 2     video 3




Περιγραφή:

Ο "Μουράτ" είναι γόνος πλούσιας, αστικής οικογένειας και λάτρης της κλασικής μουσικής. Μάλιστα, έχει σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί και επιτυχημένος μουσικός πια, επιστρέφει και πάλι στην πόλη του γεννήθηκε. Ενα πρωί την ώρα που βαδίζει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον κολλητό του, συναντά την Χασρέτ. Ενα πανέμορφο, λαικό κορίτσι (τσιγγάνα στην καταγωγή), το οποίο πουλά λουλούδια και της αρέσει να τραγουδά. Μόλις ακούει την φωνή της, καταλαβαίνει πως έχει βρει ένα σπάνιο, ακατέργαστο διαμάντι, την προσεγγίζει και της προτίνει να αναλάβει την μουσική και φωνητική διδασκαλία της. Κάπως έτσι ,όμως, δεν θα αρχήσει να γεννηθεί και ένας μεγάλος, αταίριαστος - εννοείται - έρωτας, ο οποίος θα περάσει από σαράντα κύματα !

Στη σειρά πρωταγωνιστούν:
Tuba Büyüküstün (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Günay Karacaoğlu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayşe Şule Bilgiç (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hülya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinç (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Şeşen (Ετχέμ) και ο Ünal Silver (Μπουρχάν)



 

Προηγούμενα Επεισόδια:

Επεισόδια 1 - 5

Επεισόδια 6 - 10

Επεισόδια 11 - 15

Επεισόδια 16 -20

Επεισόδια 21 - 25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...