Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ένα Αστέρι Γεννιέται : Περιλήψεις Επεισοδίων 11, 12, 13, 14, 15 & promo video.



Περιλήψεις επεισοδίων 11 - 15.


Επεισόδιο 11: Η Χασρέτ καταλαβαίνει τα όνειρα και τους στόχους του Μουράτ, ενώ ο δεύτερος αντιλαμβάνεται την αλλαγή της Χασρέτ και το πόσο έχουν βελτιωθεί οι ικανότητές της στο τραγούδι μέσα ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. 'Ετσι πηγαίνει να τη φέρει πίσω από τον καταυλισμό των τσιγγάνων.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 12: Ο Μουράτ πληροφορεί τη Νεσρίν και τη Σαϊμέ ότι η Χασρέτ πρόκειται να παρίσταται στο φινάλε της συναυλίας του ως η κυριότερη σολίστ του. Η Νεσρίν θλίβεται όταν το ακούει κι αρχίζει να ανησυχεί για την εξέλιξη της καριέρας του γιου της. Αργότερα, η Χασρέτ μαθαίνει για το στοίχημα που έχουν βάλει για εκείνη ο Μουράτ και ο Λεβέντ.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 13: Ενώ η Χασρέτ είναι έτοιμη να τα παρατήσει όλα και να φύγει, η Σαϊμέ την πείθει να μείνει και να συνεχίσει την καριέρα της. Στο μεταξύ, η Σαϊμέ αντιλαμβάνεται πως η Χασρέτ έχει αισθήματα για τον Μουράτ.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 14: Η Χασρέτ, επηρεασμένη απ' αυτό που έμαθε, ξεσπάει στον Μουράτ και έτσι αρχίζουν να τσακώνονται. Ο Τζιχάν, ο οποίος έτυχε να περνά από εκεί για να δει τη Χασρέτ, παρεμβαίνει στον τσακωμό και οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3

Επεισόδιο 15: Ο Μουράτ αντιλαμβάνεται πως η Χασρέτ γνωρίζει για το στοίχημα και παρόλ' αυτά μένει να συνεχίσει τη μελέτη της προκειμένου να μπορέσει να ανέβει στη σκηνή. Για να γλιτώσει από τη γκρίνια της μητέρας του και από άλλες ταραχές μέσα στο σπίτι, ο Μουράτ παίρνει τη Χασρέτ και την πάει σε ένα ξενοδοχείο για να συνεχίσουν ανενόχλητοι τα μαθήματά τους, χωρίς να το ξέρει κανένας.

Δες εδώ:     video 1     video 2     video 3



Περιγραφή:

Ο "Μουράτ" είναι γόνος πλούσιας, αστικής οικογένειας και λάτρης της κλασικής μουσικής. Μάλιστα, έχει σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό, έχει καταξιωθεί και επιτυχημένος μουσικός πια, επιστρέφει και πάλι στην πόλη του γεννήθηκε. Ενα πρωί την ώρα που βαδίζει στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον κολλητό του, συναντά την Χασρέτ. Ενα πανέμορφο, λαικό κορίτσι (τσιγγάνα στην καταγωγή), το οποίο πουλά λουλούδια και της αρέσει να τραγουδά. Μόλις ακούει την φωνή της, καταλαβαίνει πως έχει βρει ένα σπάνιο, ακατέργαστο διαμάντι, την προσεγγίζει και της προτίνει να αναλάβει την μουσική και φωνητική διδασκαλία της. Κάπως έτσι ,όμως, δεν θα αρχήσει να γεννηθεί και ένας μεγάλος, αταίριαστος - εννοείται - έρωτας, ο οποίος θα περάσει από σαράντα κύματα !

Στη σειρά πρωταγωνιστούν:
Tuba Büyüküstün (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Günay Karacaoğlu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayşe Şule Bilgiç (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hülya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinç (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Şeşen (Ετχέμ) και ο Ünal Silver (Μπουρχάν)




Προηγούμενα Επεισόδια:

Επεισόδια 1 - 5

Επεισόδια 6 - 10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...