Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Your Face Sounds Familiar» : Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του νέου σόου του ANT1.



Μεγάλοι star της Ελλάδος και του εξωτερικού «παρέλασαν» στο νέο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», το οποίο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής.



Τουλάχιστον γι’ αυτό προσπάθησαν να μας πείσουν οι celebrities που πήραν μέρος σε αυτό, υποδυόμενοι μεγάλες προσωπικότητες του κινηματογράφου και της μουσικής, από την Ελλάδα και παγκοσμίως.

Το νέο show του ANT1, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, με τη Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση, να υποδέχεται την κριτική επιτροπή η οποία επίσης στην αρχή είχαν ντυθεί διάσημες προσωπικότητες.

Έτσι η Μπέσυ Μάλφα εμφανίστηκε ως άλλη Εντίθ Πιάφ, ο Αλέξανδρος Ρήγας ως Γιώργος Ζαμπέτας, η Κατερίνα Γκαγκάκη ως Ζωή Λάσκαρη και ο Γεράσιμος Γεννατάς ως Φρέντι Μέρκιουρι.


Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι διαγωνιζόμενοι υποδυόμενοι επίσης διάσημες προσωπικότητες. Με τη σειρά εμφάνισης είχαμε:
Την Κρυσταλλία να εμφανίζεται ως Jennifer Lopez και να τραγουδά «On the Floor», τον Κρατερό Κατσούλη ως Στράτο Διονυσίου στο «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος», τη Μαντώ ως Βarbra Streisand στο «Ι am a woman in love», τον Κώστα Μαρτάκη ως Γιάννη Πουλόπουλο, στο "Ποια νύχτα σ' έκλεψε".
Πέμπτη εμφανίστηκε η ηθοποιός Σύλβια Δελικούρα η οποία ως άλλη Raffaella Carra μας τραγούδησε το «A far l'amore comincia tu» και έκτος ο Θανάσης Αλευράς, ως Κώστας Χατζής στο «Να χαν όλοι οι άνθρωποι μια αγάπη όπως εγώ».
Έβδομη στη σειρά η Άντα Λιβιτσάνου, τραγουδώντας Βonnie Τyler και το «Ι need a hero», αμέσως μετά η Θωμαή Απέργη ως Sade στο «sweetest taboo». Ένατος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος ως Γιάννης Γιοκαρίνης και ερμήνευσε το Τσικαμπούμ και τέλος ο Νίκος Γκάνος ως άλλος George Michael, τραγούδησε το FAITH.


Μετά την βαθμολογία κοινού, κριτικής επιτροπής αλλά και των ίδιων των διαγωνιζόμενων η τελική κατάταξης ήταν:
Θανάσης Αλευράς: 23 πόντοι
Μαντώ: 23 ποντοι
Κρατερός Κατσούλης: 20 πόντοι
Κωνσταντίνος Καζάκος: 16 πόντοι
Θωμαή Απέργη: 15 πόντοι
Κρυσταλλία: 13 πόντοι
Κώστας Μαρτάκης: 12 πόντοι
Άντα Λιβιτσάνου: 11 πόντοι
Σύλβια Δεληκούρα: 11 πόντοι
Νίκος Γκάνος: 6 πόντοι


Ο νικητής διέθεσε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο Σπίτι Του Ηθοποιού.

ΠΗΓΗ: http://www.vipnews.gr , http://www.zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...