Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Merhamet - Συμπόνια : Επεισόδιο 6 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου.




Επεισόδιο 6 με ελληνικούς υπότιτλους






Για να ενεργοποιήσετε τους ελληνικους υπότιτλους, πηγαίνετε πάνω δεξιά στο video, πατάτε στο πρώτο σημαδάκι (με το γράμμα Α) και διαλέγετε ελληνικά!

Η μετάφραση στις περιλήψεις των επεισοδίων έχουν γίνει από την σελίδα του facebook: Merhamet Greek Fan Club.

Περίληψη 6ου Επεισοδίου

Τώρα, η ισορροπία των εξουσιών είναι τελικά ίσες μεταξύ Firat & Narin "καθώς ο καθένας έχει το μυστικό του όπλο-η Narin έχει τον Atif ,ενώ ο Firat έχει την Irmak", αλλά αν δεν εμποδίσουν τους εαυτούς τους, αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι θα πάει τόσο μακριά μέχρι το τέλος.
Η ξαφνική εισβολή του Atif  στη ζωή τους θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στον Firat, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος εχθρός για αυτόν. Πώς o Atif  θα προστατεύσει τον εαυτό του από τις επιθέσεις του Sermet; Ο τελευταίος έχει βάλει τις τελευταίες πινελιές για τα σχέδιά του για τη Narin, αλλά ξαφνικά ο ίδιος βρέθηκε υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει τον τύπο Atif!
Στο παρελθόν, θα δούμε τη νέα Narin που ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να τον αντιμετωπίσει πιστεύοντας ότι ο Φιράτ έχει αφλησει έγκυο τη Sema .. Η Narin είναι συγκλονισμένη από την εξαιρετική ομορφιά της πόλης ..
Αναρωτιόμαστε τι θα κάνει ο Firat όταν δει την Narin μπροστά του στην Κωνσταντινούπολη;
Μπορεί να κερδίσει την καρδιά της πίσω;
Μπορεί η  Narin  να βρει την αδελφή της μετά από όλα αυτά τα χρόνια;
Για να τον προκαλέσει, η Narin κάνει τον Firat να της ζητήσει να πάει στο δείπνο, όπου θα γνωρίσει την οικογένειά του στην Irmak, αλλά αυτή θα τα καταφέρει στο δείπνο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...