Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

"Με τα παντελόνια κάτω" - Δείτε το πρώτο επεισόδιο της ελληνικής σειράς του Mega.



Δείτε το πρώτο επεισόδιο της ελληνικής σειράς του Mega "Με τα παντελόνια κάτω"

Επεισόδιο 1





Δείτε το τρειλερ του 2ου επεισοδίου




Περιγραφή

Η κρίση δυνάμωσε και ο κόσμος έχει λαλήσει. 'Ετσι μερικοί άνθρωποι σαν κι εμάς, έχασαν τη δουλειά τους, άλλοι έχασαν την οικογένεια τους, σε άλλους κόψανε τη σύνταξη και έτσι όλοι αυτοί αναγκάστηκαν να βρεθούν μόνιμοι κάτοικοι σε ένα κάμπινγκ, που η ζωή είναι πιο οικονομική.
Μέσα σ' αυτό το καινούργιο περιβάλλον, οι ένοικοι κουβαλάνε ο καθένας την προσωπική του ιστορία και το παρελθόν του. 'Ομοιοι και διαφορετικοί παράλληλα, πρέπει να επιβιώσουν στο καινούργιο περιβάλλον. 'Ετσι δημιουργούνται νέες σχέσεις, νέες συγκρούσεις...
Η κωμωδία συνυπάρχει με το δράμα και το αίσθημα, όπως και στην πραγματική ζωή. Τα γεγονότα της ζωής ή απλώς τα μικρά γεγονότα που συμβαίνουν μέσα στο κάμπινγκ, αναστατώνουν τη ζωή των ηρώων και τους φέρνουν συχνά σε σύγκρουση μεταξύ τους.
'Ομως, όσο κι αν τσακώνονται, όσο κι αν κάποιοι είναι δύστροποι, ψεύτες ή και κακοί, στο τέλος βρίσκουν τον τρόπο να συμβιώσουν, να συνυπάρξουν, να βάλουν πλάτη στα δύσκολα και να τελειώσουν την ημέρα με ένα γλέντι, όπως στο τελευταίο εναπομείναν Γαλατικό χωριό.
Η σειρά θέλει να υπενθυμίσει ότι στους δύσκολους καιρούς η αλληλεγγύη και το χιούμορ, είναι το τελευταίο μας καταφύγιο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μηχαηλίδης, Αρριέτα Μουτούση, Πηνελόπη Πιτσούλη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάριος Αθανασίου, Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, Φωτεινή Τσακίρη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Νικολέτα Καρρά, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιάννης Στεφόπουλος, Πηνελόπη Πλάκα και ο Κώστας Βουτσάς
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, 'Αγγελος Χασάπογλου
Εκτέλεση παραγωγής: 'Ανωση Α.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...